Pieni Taidegalleria

Vaihtuvat näyttelyt & Taidelahjakauppa

Tervetuloa Pieneen taidegalleriaan

Pieni Taidegalleria on raikas ja uudenlainen konsepti. Galleria toimii salongin yhteydessä samassa liiketilassa. Tila tarjoaa upeat puitteet kotimaisen taiteen esittelylle. Galleriaan pääset ihailemaan kuukausittain vaihtuvia näyttelyjä läpi vuoden.

Ajankohtaista

Gallerian palvelut

Näyttelyyn tutustuminen on mahdollista gallerian aukioloaikojen ulkopuolella sovitusti. Ota yhteyttä jaana@pienitaidegalleria.fi tai soita 0400 836333 ja sovi aika.

Haluaisitko nähdä miltä teos näyttää seinälläsi? Myös kotisovitus on mahdollinen ennen ostopäätöstä.

Taidegrafiikkavedoksiin mahdollista valita kauttani myös laadukas, teokseen sopiva kehystys. Yhteistyökumppani kehystyksissä Taideliike Kuva.

Hoidan kehystyksen puolestasi  ja voit noutaa valmiin teoksen sovitusti Pienestä Taidegalleriasta.

Lue lisää kehystyspalvelusta

Näyttelyhaku on vuosittain 1.8 – 30.9. Seuraavan vuoden taiteilijavalinnat julkaistaan 30.lokakuuta. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla jaana@pienitaidegalleria.fi

Suosittelemme lähettämään anomukset hakuaikojen puitteissa. Hakemukset käsitellään ja taiteilijavalinnat tehdään vasta hakuajan päätyttyä. 

Avustan näyttelyn ripustuksessa tarvittaessa ja tiedotan näyttelystä kattavasti – kauttani saat aina tilattua näyttelyjulisteen ja flyerin sekä somemateriaalin. Teen aktiivista myyntityötä galleriassa ja verkostojeni kautta.

Katso tästä näyttelytilan mitat ja pohjapiirros

Galleristi Jaana Sissala

Taidelahja­kauppa

Runsas kattaus pirkanmaalaisten taiteilijoiden vedoksia ja maalauksia sekä korutaiteilijoiden ja käsityöläisten ainutlaatuisia luomuksia. Valikoimassa on myös vaihtuvia kodin sisustustavaroita sesongin mukaan. 

Kaikki taidelahjakaupan tuotteet ovat kotimaista designia ja käsityötä. Taidelahjakauppa on pienten taidetta tekevien yrittäjien myyntikanava, joka tarjoaa asiakkailleen aina jotain uutta ja uniikkia.

Taidegrafiikkaa
Design koruja
Uniikkia käsityötä