Galleristi Jaana Sissala

Tukkateekki on pitkään tamperelaisessa katukuvassa vaikuttanut hiussalonki. Kaiken takana on perustaja ja ideanikkari Jaana Sissala. Moniin erilaisiin, rohkeisiin uudistuksiin liiketoimintaansa luotsannut visionääri. 

Vappuaattona 1981 se alkoi. Kaksikymppinen Jaana täynnä itsevarmuutta ja ajatusta täysin uudenlaisten hiuspalveluiden tuottamisesta asiakkaille. 

Alusta lähtien tiesin haluavani ison tiimin tekemään kanssani. Ajatukseni oli, että jokainen tiimin jäsen saa loistaa. Kaikille annettiin mahdollisuus kouluttautua omien vahvuuksien kehittämiseksi. Hyvänä tiimipelaajana toiminkin sitten 37 vuotta työllistävänä työnantajana. 

Sitten tuli aika miettiä, mitä haluan tehdä työurani viimeiset vuodet. Vastaus oli haave toteuttaa Tukkaa ja Taidetta -konsepti ja mahdollisuus keskittyä omaan luovaan hiustyöhön ja asiakaspalveluun. 

Tukkaa ja Taidetta syntyi ideasta tuoda taide helposti lähestyttäväksi. Nyt Pienessä taidegalleriassa – tässä taiteen olohuoneessa yhdistyvät upeasti visuaalinen ja luova hiusten muotoilu ja taide mitä moninaisimmissa muodoissa.


Samanlaisella, kunnianhimoisella tekemisen riemulla olen lähtenyt viemään taidegalleriaani eteenpäin. Tavoitteeni on saada mielenkiintoinen, monipuolinen ja rohkea kattaus taidetta kaikkien ulottuville. Uskon, että tyylikäs, mutta rento ja helposti lähestyttävä konsepti tuo taiteen pariin uusia taiteen ystäviä.