Ihanat, luonnolliset Great Lengths- pidennykset

Monen naisen haaveena on vahvat, pitkät ja terveennäköiset hiukset, mutta usein hius ei kestä siihen kohdistuvaa rasitusta, jolloin pituuden ja tuuheuden saavuttaminen tuntuu mahdottomalta. Pidennykset ja tuuhennokset ovat vastaus näihin ongelmiin, mutta tärkeintä on valita menetelmä joka sopii juuri sinun hiuksillesi!20150429_134120

Great Lengths tarjoaa 100% aidot hiukset sekä ainutlaatuiset kiinnitystekniikat, jotka oikein asennettuina ja hoidettuina eivät vaurioita omia hiuksia. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia värejä, pituuksia ja paksuuksia, joka mahdollistaa täysin yksilöllisten ja juuri omaan värimaailmaan sopivien hiusosioiden valinnan. Pidennyksiä voit käsitellä kuin omaa hiustasi, voit kihartaa ja suoristaa, eikä se estä normaalia elämää muutenkaan, voi huoletta vaikka saunoa ja urheilla!

 

Pidennystekniikoita on kolmenlaisia.

Perustekniikka on hellävarainen tekniikka, jossa sinettiosiot kiinnitetään hiuksiesi ympärille yksi kerrallaan. Kiinnitettävien hiusten molekyylirakenne saadaan omien hiuksiesi kanssa hyvin samanlaiseksi, jolloin omat hiukset eivät kärsi.

Multisonic on erittäin hellävarainen, ultraääntä käyttävä hiustenpidennysmenetelmä. Keratiinisinetti sulatetaan käyttämällä ultraääntä, jolloin oma hius ei lämpene ollenkaan eikä tällöin kärsi lämmöstä lainkaan! Multisonicilla laitetaan samanaikaisesti 5 sinettiä, sinetit ovat litteitä eivätkä tunnu juurikaan hiusten läpi.

Molemmissa sinettitekniikoissa pidennysten pitoaika on 4-6kk.

multisonic
20150429_122049
Great Lengths Apps
on teippitekniikka, joka poikkeaa normaalista teippipidennyksestä hellävaraisuutensa vuoksi. Teipit kiinnitetään asiakkaan omien hiusten väliin, jolloin saadaan aikaan mahdollisimman huomaamaton ja kauniisti laskeutuva pidennys/tuuhennus. Teipit ovat ohuita ja niitä tulee vain yksi teippi hiusosiota kohden – ei kahta, kuten muilla teippipidennyksillä.
Huoltoväli on noin 6-8vk, jolloin teippiosiot poistetaan, vaihdetaan uusiin teippeihin ja laitetaan uudelleen paikalleen. Hiuksia voi käyttää hyvin hoidettuna useamman kerran. Tämä tekniikka sopii erityisen hyvin tuuhennoksiin ja on erittäin nopea laittaa paikalleen!
Poiketen muista pidennysmerkeistä, Great Lengths- pidennyksiä saa tehdä vain heidän koulutuksensa käynyt parturi-kampaaja, joka takaa loistavan laadun pidennyksille!

Tässä minun Great Lengths- taidonnäytteeni! Tekniikoina on käytetty alaosassa perustekniikka ja pääliosassa Multisonicia, väreiksi valittiin asiakkaan hiuksiin sopivat 3 eri sävyä.

ENNEN PIDENNYSTÄ

collage_20150904113929647
PIDENNYKSEN JÄLKEEN
collage_20150904113825694 (1)

…Aika huikea muutos, vai mitä?

Lisätietoa pidennyksistä saat meiltä Tukkateekistä sekä Great Lengthsin nettisivuilta http://hiustenpidennys.com/

Tervetuloa pidennyksiin!

 

Terveisin Saara

Kommentoi