Tukkateekin blogi starttaa ÄN-YY-TEE-NYT!!

Olemme hauska tiimi erilaisia kampaajapersoonia Tampereen keskustassa.

Joukkueemme on Jaana, Niina, Heidi, Anna ja Saara. Tulemme tarinoimaan tässä blogissamme ajankohtaisista hiusasioista ja vähän muustakin mukavasta!

Käydäänpä näin aluksi läpi, ketä meitä täällä Tukkateekissä on:

Kultakuparisista hiuksistaan tunnistettavan kampaajamestari Jaanan luoma brandi Tukkateekki on jo käsite Tampereen hiusmarkkinoilla. Töiden vastapainoksi Jaana viettää talvet hiihtoladuilla ja kesät juoksulenkeillä ja golfviheriöillä.

Kampaajamestari Niina on ollut jo pitkään alalla. Hän inspiroituu edelleen uusista asioista, ihmisistä ja hiuksista. Niina pysyy kunnossa koiran kanssa lenkkeillen ja kuntosalilla treenaten.

Jos olet käynyt asiakkaanamme, olet varmasti kuullut jo Heidistä ja hänen sertejä kahmivasta koirastaan Bläkistä. Vuokatin vahvistuksemme pulppuaa puhetta kuin tunturipuro. Samalla kun Heidi stailaa hiustyylisi, hän päivittää myös kuulumisesi.

Tiimimme ainut kissafani on maailmalla paljon matkustava Anna. Hän on meidän todellinen Great Lengths -pidennystaituri. Anna on myös innokas tekemään mielikuvituksellisia lettikampauksia.

Viimeisin, vaan ei vähäisin on tiimissä paikkansa lunastanut Saara, Hän on parturi-kampaaja ja meikkaaja. Uuden tiimiläisen innolla hän on jo ehtinyt ihastuttaa asiakkaitamme tekemällä sekä kauniita juhlameikkejä ja -kampauksia että jäätävän hienoja teemabilekokonaisuuksia.
Vapaa -ajallaan Saara ulkoiluttaa ja kouluttaa `pientä` hauvaansa.

Osoitteemme on Kyttälänkatu 9, Stockmannin takana!

Ajanvarauksemme on netissä auki 24/7.